Broadcast Together

Samen een sportherinnering voor het leven maken, door eenvoudig meerdere video’s van meerdere gebruikers samen in één verhaal te plaatsen. Video’s waren nog nooit zo relevant voor de gebruiker, de supporter, de club en de sponsor.

Voor de sporter

Om een nieuwe samenvatting of sportherinnering voor het leven te maken, download je eerst de app op de iOS of Android.

Android gebruikeriPhone gebruiker
Voor de sporter

Hoe werkt de app?

Geef de samenvatting een naam en voeg één of twee hashtags toe. Voeg teamgenoten toe of nodig nieuwe gebruikers uit via Facebook om deel te nemen aan deze samenvatting. Film direct vanuit de app met de in app camera of voeg een filmpje uit de camerarol toe. Geef als laatste aan of deze samenvatting voor privé gebruik is. Na het aanmaken en uploaden is jouw eerste samenvatting een feit! Bekijk hem snel in de app of op de website. Iedere keer als er een nieuwe video wordt toegevoegd, werkt de app dit automatisch bij voor zowel de app als de website! Wil je graag weten hoe de app werkt? Bekijk dan via onderstaande links in beeld en tekst de uitleg over hoe al het bovengenoemde voor elkaar krijgt.

Bekijk hier de uitleg voor iPhoneBekijk hier de uitleg voor Android

Voor de supporter

Als supporter is het eindelijk mogelijk om jouw favoriete (amateur) team of club te volgen. Hoe leuk is het om die wereldgoal van je beste vriend, broer, (klein)zoon of echtgenoot nog een keer terug te kijken. Bij Vidicrowd volg je makkelijk en snel al jouw relevante relaties, teams of clubs en krijg je alleen content te zien, die daadwerkelijk jouw interesse heeft. Geen samenvatting van een club 100km bij jou vandaag, maar gewoon de lokale club met spelers die jij persoonlijk kent. Wie wil daar nou niet een kijkje nemen? Ontdek het snel!

Verken SamenvattingenZoek jouw club

Voor de club

Als club kun je alle video’s die aan de club gelinkt zijn weergeven in een gepersonaliseerde clubomgeving. In deze omgeving is het logo duidelijk zichtbaar, komen de clubkleuren terug en worden samenvattingen vertoond van verschillende teams van de club. Een aangemelde club kan de filmpjes simpel en snel delen op de eigen website, facebookpagina of twitter account. Om een speciale club omgeving te ontwikkelen kunnen clubs zich hier aanmelden. Wij nemen contact met u op en samen zorgen we voor een te gekke omgeving voor uw leden, supporters, dorpsgenoten en sponsoren. Meld u nu aan!

Aanmelden

Sponsor van de sport?

Als sponsor associeert u zich graag met sport. Sport sells, maar de marketingmogelijkheden liggen vaak alleen in het topsegment. Met Vidicrowd krijgt u de kans om interactie met alle soorten sporten te creëren. In een speciale sponsoromgeving kunt u filmpjes maken met uw merk eraan gekoppeld, daagt u amateursporters uit om filmpjes te maken met uw uitingen, kunt u customised content uploaden en kunt u premium content in de tijdlijnen van de gebruikers inladen. U heeft geen reclamebureau meer nodig, uw content wordt gemaakt en gedeeld door de gebruikers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bel Jeroen Haanstra: (06) 2036 7114Bel Bas Kampman: (06) 4935 9215
Sponsor van de sport?

Onze Partners

Vidicrowd gebruiken met speciale wensen?